Gå til hovedindhold

Det var en fejl at tilbageholde familie i København     

Københavns Politi oplyser mandag, at det var en fejl at tilbageholde en grønlandsk familie i lufthavnen torsdag, da de var på vej hjem med fly til Narsarsuaq. Familien har delt deres oplevelse på Facebook og var meget frustrerede over hændelsen.

Fire kilo hash fundet på Polar Seafood-trawler i Frederikshavn

En rutinekontrol af en rejetrawler i Danmark, førte torsdag til et større fund af hash, ombord på en trawler med kurs mod Grønland.

Der opsnappes mere hash på vej ind i landet

Mandag har tolderne i Kangerlssuaq stoppet en kvinde med godt et kilo hash skjult på kroppen. Der stoppes flere i tolden end tidligere og det øger politiets fokus på området, fortæller politidirektør Bjørn Tegner Bay.

Hashsmugling: 12 kilo skjult på ydersiden af RAL skib

Hash til en handelspris på mere end seks millioner kroner nåede kun lige i havn i Nuuk, før politiet fandt og konfiskerede det i november måned. Fundet blev gjort på RAL´s skib Tukuma Arctica.

Hashsmugling: Endnu et dødsoffer

Endnu en smugler er død med narkotikapakninger i maven, og dermed har tre smuglere mistet livet i 2022. Denne gang er der tale om 53-årig mand der er død af at smugle hash i maven

Landsret stadfæster hashdom: Hashsmugler fældet af hundesnude

En yngre mand skal afsone 15 måneder for at smugle knap fire kilo hash i en kuffert. Manden troede angiveligt, at det blot var 400 gram, men den forklaring købte hverken kredsretten eller landsretten

21 kilo hash fundet på Royal Greenland trawler i Frederikshavn

Mandag har politiet konfiskeret 21 kilo hash på Royal Greenlands trawler Avataq i Frederikshavn.

Stoppet med flere kilo hash i kufferten

Inden for to dage har Grønlands Politi haft tre sager om indsmugling af hash.

Skjulte kilovis af hash under reservedele

En mand skal fire år i anstalt, efter at han er blevet fundet skyldig i hashsmugling.

Hashpushere ramt af corona-krise

Når flytrafikken er på vågeblus, må smuglerne i højere grad benytte sig af søvejen ind til Grønland. Corona-situationen giver mere uro i misbruger-miljøet.

Nyt våben afslører hashsmuglere

I lidt over et år har et vigtigt våben mod hash-indsmugling været i brug, og det har givet pote.

Narkosag involverer hele Grønlands Politi

En af Grønlands største narkosager, hvor syv personer siden 26. juli har været tilbageholdt, koster ekstraordinære ressourcer hos politiet i Nuuk, der får assistance fra de øvrige regioner i Grønlands Politi.