Gå til hovedindhold

Se fotos: Så blev juletræet tændt i Nuuk

Søndag fandt den traditionelle juletræstænding sted i hovedstaden.

Juridisk sværvægter går ind i voldgiftssag

Den danske stat og Selvstyret har udpeget en juridisk sværvægter til at føre den historisk store voldgiftssag, som mineselskabet bag Kvanefjeld-projektet har anlagt med krav om erstatning i nærheden af 80 milliarder kroner.

Kamp mod Østrig: Småfejl kostede flere mål

Landsholdets sidste kamp i puljekampene i Stavanger bød på flere muligheder for Grønland. Småfejl i slutningen af kampen gav dog flere mål til Østrig.

Sidste kamp: Så står det mellem Grønland og Østrig

Grønland er klar til at møde deres modstander i denne omgang. Det bliver mod Østrig. Herfra går turen videre til Frederikshavn i Danmark, hvor Grønland skal deltage i President's Cup, hvor syv andre lande skal spille.

Avalak efterlyser bevillinger

Studenterforeningen for grønlandske studerende i Danmark, Avalak, efterlyser Naalakkersuisuts velvilje til at genindføre bevillinger til studenterforeningen så inddragelse af studerende i Danmark kan blive nemmere igen.

Fik en far som 66-årig

Tida Sigurdsdatter Ravn har, som juridisk faderløs, stået i spidsen for de juridiske faderløses kamp om ret til en far. Nu er hendes egen faderskabssag endelig afsluttet, 66 år efter hun blev født. Hendes gevinst er fire brødre, for faren er død for længst.

VM-kval: U17 tabte i deres første kamp

Det blev til en god start for Grønlands U17-håndboldpiger, da de mødte Martinique under deres første i vm-kvalifikationer lørdag. Kampen endte dog i et nederlag.

Analyse skal afdække turisme-gevinst

Otte turisme- og samfundsaktører vil sammen analysere, hvilke gevinster turismen fremadrettet skal bidrage med i fremtiden.

Fotos: Populært Nordatlantisk Julemarked

Traditionen tro har der igen været julemarked i Nordatlantisk Hus på havnen i Odense.

Rettighedsråd får nye medlemmer

Rådet for Menneskerrettigheder har fået fem nye medlemmer udpeget af Inatsisartut.

Verdens næststørste fjord er under pres

Ny frilandsplan for det åbne land omkring Nuuk på vej.

U18 kvindelandshold satser på VM-plads

Det er ikke kun kvindelandsholdet, der kæmper på den internationale håndboldbane. Også pigelandsholdet U18 er i disse dage i Puerto Rico, i kamp om en vm-plads.