Gå til hovedindhold

Fotos: Propfyldt Katuaq heppede på Grønland

Katuaq var fyldt til bristepunktet onsdag eftermiddag, hvor flere hundrede mennesker er samlet sammen i Nuuk for at heppe på Grønland sammen.

Træner: Overraskende god start ved vm

Der venter fortsat to kampe for Grønland i vm i håndbold. Trænerteamet betegner kampen mod Norge som en god start for landsholdet, der viste gåpåmod og fightervilje.

Stolt publikum: Det er en vild oplevelse

Omkring 200 grønlændere havde onsdag indtaget pladserne i DNB Arena i Stavanger for at følge VM i håndbold. Nationalsang, scoringer og redninger er de ting, der giver mest gåsehud.

Grønland kæmper bravt mod overlegne jenter

Det er en propfyldt sportshal i Stavanger, hvor grønlandske kvindelandshold spiller deres første kamp i vm i håndbold i 22 år.

Grønlands pulje: Østrig vinder tæt kamp mod Sydkorea

Det står hurtigt klart, at Østrig og Sydkorea matcher niveau, da landene møder hinanden under dagens første kamp. Straffe i sidste sekund afgør kampen. De to nationer skal også møde Grønland henholdsvis fredag og søndag.

Nu sker det: Grønlands første VM-kamp i 22 år

I dag skal Grønlands kvindelandshold i håndbold skal spille deres første vm-kamp i 22 år. Det bliver mod Norge i en åbningskamp.

- Livsændrende oplevelse at deltage i VM

Det grønlandske kvindelandshold er tirsdag ankomme til Stavanger tirsdag eftermiddag, hvor de skal møde tre lande i den internationale arena, VM-banen. En tidligere vm-deltager fortæller, at det var en livsændrede oplevelse for ham at være med.

Saalamiit og Vittus: Vi hepper på vores datter

Saalamiit Møller Lorentzen og Vittus Lorentzen er ankommet til Stavanger sammen med deres svigersøn. Forældrene til Rina Møller Lorentzen har taget den lange tur fra Ilulissat for at se deres datter spille.

Publikum landet i Stavanger: Klar til kamp mod "stormagt"

Norge, Sydkorea og Østrig venter på Grønland i Stavanger til puljekampene under VM. Over 100 grønlandske publikum skal sidde sammen med 5.000 andre i DNB Arena.

Jakob Larsen og NFH fortsætter samarbejdet

Nykøbing Falster Håndboldklub meldte i denne uge ud, at klubben og cheftræner Jakob Larsen nu har papirer på hinanden i yderligere to år.

Anders Friis opfordrer: Publikum skal have samme gejst som i juni

Det brager og buldrer i multihallen, når Grønland møder det nordamerikanske gæster i Nuuk i juni i år. Det er den samme energi, det grønlandske publikum skal give i Norge, siger landstræner.

Slettemark-søskende fik hård medfart ved World Cup

Sondre og Ukaleq Slettemark kom ikke igennem lørdagens stafet på World Cup-niveau.